Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Сімейне право, 19 грудня 2022, питання №77213

Якщо уже були колись подані документи до суду на стягнення аліментів чи можливо їх возобновити?

Було судове рішення про зтягнення аліментів в 2019 році. В 2020 році була забрана заява. Можливо встановити ту що подавали іще в 2019 році чи потрібно знову звертатися до суду?

Відповіді юристів (3)

    Айвазян Юрий Климентьевич
    Айвазян Юрий Климентьевич рік тому

    Адвокат, м. Миколаїв, 32 роки досвіду

    Спілкуватися у чаті

    Доброго дня!

    Ви можете звернутись до суду із позовом про стягнення аліментів в будь-який момент. Те що Ви колись відізвали свій позов за таким самим мотивом, аж ніяк на це не впливає!

    Виникнуть питання, звертайтесь до мене персонально, натиснувши зелену кнопку "звернутись" біля мого профілю. Радий буду допомогти.

    Якщо ж консультація була достатньою, активуйте сіру галочку та залиште відгук на знак подяки

    Корнійчук Євген Іванович

    Доброго дня, ні звертатися до суду не потрібно. Візьміть своє рішення і віднесить його до виконавчої служби для відкриття(поновлення) виконавчого провадження.

    Якщо ваше питання вирішино ставте ✅ біля фото підтримайте лайком залиште відгук.

    Для детальної консультації натискайте кнопку звернутися.

    Пересада Богдан Олександрович

    Доброго дня.

    Ви можете звернутись за стягненням аліментів у будь-який час, Ви можете просити стягнути аліменти у наказному провадженні або у звичайному позовному провадженні.Якщо рішення про стягнення аліментів у Вас вже є , то Ви можете отримати виконавчий лист і звернутись до виконавчої служби за виконанням рішення.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України