Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Трудове право, 02 січня 2023, питання №77833

Учился в Индустр.техникуме с1980по1986г.Перед защитой диплома был исключен за драку.Призвали в армию в 1984по1986.Отслужил восстановился и защитил диплом.Входят ли годы учебы в страховой стпж и сколько.Сейчас оформляю пенсию поинвалидности 3 група.Мнеполных57лет.Заранее благодарю за помощ.

Учился в Индустриальном техникуме с 1980по1984.Перед защитойдиплома был исключен за драку.Призвалт в армию в 1984по 1986г.Отслужил,восстаноаился защитил диплом.Входяь ли годы учебыв страховой стаж и сколько.Сейчас оформляю пенсию по инвалидности 3група.Мне полных 57лет.Заранее благодарен за помощ.

Відповіді юристів (2)

    Айвазян Юрий Климентьевич
    Айвазян Юрий Климентьевич рік тому

    Адвокат, м. Миколаїв, 32 роки досвіду

    Спілкуватися у чаті

    Доброго вечора, Борисе!

    Ситуація трохи не стандартна, тому я би Вам радив звернуктись за письмовою консультацією до ПФУ. Ви маєте на це повне право.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    Навчання має входити. Але за детальною консультацією все таки зверніться до Пенсійного фонду України. При чому подайте письмове звернення, аби отримати письмову відповідь.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України