Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Сімейне право, 23 серпня 2023, питання №90653

Бывший муж не платит алименты на протяжении 1 год и 5 месяцев.

Добрый день. Нужна помощь в решении данной ситуации. Каким правовым образом можно добиться выплат ежемесячно, а также выплаты задолженности.

Відповіді юристів (6)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Яна!

    Вам треба звернутись до державного виконавця з вимогою погашення чоловіком заборгованості, бо саме він відповідає за процедуру стягнення аліментів. Він також може накоасти обмеження на виїзд чоловіка за кордон, на керування австо, а також накласти арешти на його рахунки та рухоме і нерухоме майно.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    • Яна Клієнт 8 місяців тому

      Доброго дня. Підкажіть будь ласка, куди саме потрібно звернутися?

      • Айвазян Юрий Климентьевич

        Вам треба звернутись до того виконавця, в якого знаходиться Ваше провадження на стягнення аліментів

        • Яна Клієнт 8 місяців тому

          Дело в том , что до февраля 2022 год бывший муж выплачивал алименты по решению суда, после перестал. В этой ситуации как можно добиться выплаты?

          • Айвазян Юрий Климентьевич

            А ми з Вами про що весь час говоримо!

    Корнійчук Євген Іванович

    Доброго дня, треба працюва ти з виконацем. Можу вам допомогти.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України