Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Сімейне право, 28 серпня 2023, питання №91023

чи мае вона право виганяти мою дівчину з квартири яка знаходиться в спільній сумісній власності ?

Доброго дня, після розлучення у нас з дружиною дві квартири в спільній сумісній власності, суди по розділу тривають, живемо окремо, чи мае вона право виганяти мою дівчину з одніеї з квартири яка знаходиться в спільній сумісній власності ?

Відповіді юристів (2)

    Богун Сергій Павлович

    Відповідно до статті 369 Цивільного кодексу України розпоряджання майном, що є у спільній сумісній власності, здійснюється за згодою всіх співвласників.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    В цілому, Ви повинні це питання вирішувати спільно, але це не дуже морально з Вашої сторони. Тому її дії можливо зрозуміти.

    Всього доброго. Успіхів! За наявності додаткових питань з радістю готовий допомогти. З повагою!


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України