Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Семейное право, 20 сентября 2023, вопрос №92983

позбавлення батьківських прав

Чоловік два роки не зьявляеться до дитини. ми розлучені. Як можливо позбавити батьківських прав.! аліменти також колишній не платить!

Ответы юристов (4)

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    Для початку я раджу подати на аліменти, а потім, якщо не сплачуватиме аліменти, вже будуть теоретично та законні підстави для подачі позову про позбавлення батьківських прав.

    Успіхів. Всього доброго!

    Гретченко Павло  Євгенович
    Гретченко Павло Євгенович 7 месяцев назад

    Адвокат, г. Киев, 15 лет опыта

    Так звичайно можливо позбавити але можливо не з першого разу! Вам треба зібрати ряд документів щодо підстав що він (колишній) незацмаеться вихованням дитини. Краще щоб данним питанням займався адвокат з вашого регіону!

    олена Клиент 7 месяцев назад

    Дякую кого можите порадити ? у зв"язку з тим що адвокати кажуть що все порішають що він не платить аліменти це є підстава для позбавлення та всяку ерунду пишуть!

    Гретченко Павло  Євгенович
    Гретченко Павло Євгенович 7 месяцев назад

    Адвокат, г. Киев, 15 лет опыта

    По вашій справі вам треба передивитися статтю 164 СК України там все розписано щодо підстав позбавлення батьківських прав! Щодо адвокатів чесно не можу брати на себе відповідальність щодо адвокатів та не порушувати закон про адвокатську єтіку. Моніторте інтернет відгуки щодо адвокатів!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України