Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Предпринимательское право, 26 сентября 2023, вопрос №93550

Поліція стоїть під територією

Зранку до вечора двоє поліцейських стоять під воротами арендованої мною території. Зупиняють всіх,хто до мене заїжджає чи заходить. Просто прохожих не чіпають. Чи мають вони га це право,і чи повинні представити мені якуісь рішення чи накази. Бо по факту,вони заважають повноцінно працювати. запитала,вони навіть не представились,просто сказали що це облави на крадіїв.

Ответы юристов (4)

    Корнійчук Євген Іванович

    Доброго дня, якщо працівники поліції не представляються викликайте 102.

    Працівники поліції не мають право просто так чипатися до людей. Для обгрунтованої відповіді вы надали за мало інформації. Можу допомогти вирішити ваше питання.

    • Віра Клиент 7 месяцев назад

      В мене ФОП з прийому металобрухту. Вже місяць один працівник поліції приїздить і каже що треба платити їм для того щоб працювати. Просить купити начальнику відділку відеореєстратор. Я відмовилась,адже документи всі є,податки плачу. А сьогодні з 6.00 ранку,двоє поліцейських стоять в мене під воротами,і нічого не пояснюючи. Просто говорять що так треба. Ніяких ні документів ні аргументованих підстав не надають. Навіть не представились коли я до них вийшла. Просто відоякують мені людей. Та й психологічно це давить. Наскільки правомірним є їхні дії.

      • Корнійчук Євген Іванович

        Доброго дня, дії не законні треба викликати поліцію та писати на них заяву про перешкоду підприємницької діяльності.

        Можу надати вам юридичний супровід.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня!

    Вам треба подати заяву дор департаменту поліції, до якого належать працівнки, а як не допоможе, то до ДБР.

    З повагою, адвокат Айвазян.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України