Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Финансовое право, 13 ноября 2023, вопрос №96701

Як діяти із рішенням районного суду про стягнення заборгованості за кредитним договором (МФО)

Брала кошти у ТОВ «СС ЛОУН». Після чого TOB «СС ЛОУН» передав кредит TOB «ФІНФОРС», який в свою чергу подав до суду для стягнення заборгованості за кредитом. Суд ухвалив: позовну заяву ФІНФОРС задовольнити повністю. Стягнути заборгованість за кредитним договором у розмірі 30217, з яких 15300 грн. - заборгованість за тілом кредиту, 14917,50 грн. - нараховані проценти. Чи є сенс подавати апеляцію в такому випадку, чи залишити все як є і сплатити за рішенням суду. Адже чи є нормальним нарахування таких відсотків за 1 місяць? І чи нормально, що суд ухвалив сплатити такі відсотки (97,5% в місяць!!!)

Ответы юристов (4)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Анна!

    Для якісної та предметної відповіді на Ваше питання треба знайомитись з документами по цьому кредиту та іншими обставинами справи.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Богун Сергій Павлович

    Я думаю Вам варто оскаржити рішення суду з такою заборгованістю за відсотками. Перевірте нарахування.

    Мамай Ірина Євгеніївна

    Якщо ви не писали відзиву - суд прийняв рішення за вимогами позивача. треба розбиратися з договором, розрахунком, щоб зрозуміти чи є що оскаржувати...

    Богданов Микита
    Богданов Микита 5 месяцев назад

    Юрист, г. Одесса, 10 лет опыта

    доброго вечора. Варто оскаржити рішення, щоб воно не вступило поки в законну силу. Це якщо ще не пройшли сроки оскарження. Або якщо це заочне рішення, то необхідно переглядати його та витребовувати всі необхідні документи.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України