Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Наследство, 22 ноября 2023, вопрос №97242

віджати усе мене посадити.

доброго дня Стаття 154 я інвалід 2 групи .на мене сусід постійно пише до поліції жалоби то я вийшов з собакою ,то біля свого подвірья постійно ципляється з приводу любой вещі..сусід постійно біля моєї подвір*розкидає продукти харчування. та усіх котів годує в мене біля двору,та постійно паркуєсвоє авто біля моїх воріт,та не законе фото відео зйомку веде камери його направлені на моє подвірья.Поліція та прокуратура нічого не робе ще цей сусід з спільником рейдерский захват зробили ділянки земельной з фальшивими документами.допоможіть.

Ответы юристов (3)

    Корнійчук Євген Іванович

    Доброго дня, за паркування , якщо воно заважає вашому виїзду, ви можете викликати поліцію , щоб вони оформили протокол про адмін правопорушення.

    На рахунок з'йомки треба звертатися до поліції з з заявою про порушення приватного життя. Якщо поліція ігнорує, треба залучати фахівця для вашої допомоги.

    З повагою, Правозахисник Корнійчук Євген Іванович, маю всі необхідні знання та навички для вирішення питань будь якої складності.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Олексію!

    Якщо поліція ігнорує всі Ваші заяви, раджу Вам виняйняти адвоката у місті Києві, який допоможе Вам у вирішенні цього питання.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Босак Назар Орестович
    Босак Назар Орестович 5 месяцев назад

    Юрист, г. Львов, 8 лет опыта

    Доброго Вам вечора. Вам потрібно швидко та активно діяти і добиватись прийняття реальних мір проти донощика-наклепника.

    Небезпека для Вас в цьому випадку є реальною. Внаслідок написання ним цілого ряду скарг до поліції у Вас можуть бути помітні неприємності. У Вас можуть пробувати конфіскувати Вашу собаку. Також Вас можуть оштрафувати на суму від десяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто на суму 170-340 гривень. Поліція може безпідставно порушити проти Вас кримінальну справу.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України