Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Для бизнеса, 08 декабря 2023, вопрос №98442

Обов'язково вказувати повну назву компанії на сайті?

Я дивлюся на популярні сайти, одні вказують повну назву компанії, а інші не вказують тому я використав мережу інтернет щоби подивитися чи обов'язково вказувати, але я нічого не найшов тому я хочу вас спитати щодо цього буду вдячний за відповідь.

І взагалі компанія зобов'язана надати повну назву компанії за вимогою клієнта?

Ответы юристов (3)

    Корнійчук Євген Іванович

    Доброго дня, можно використовувати як повну так і скорочену. Наявну інформацію про підприємство можно перевірити за кодом ЄДРПОУ.

    • Олег Клиент 4 месяца назад

      Але як тоді перевірити компанію якщо вона не надає цих даних? Але що надає то тільки скорочену назву, але таких самих назв багато.

      • Корнійчук Євген Іванович

        Якщо компанія не надає таких даних слід вважати її підозрілою. Компанія повинна надати такі документи на вимогу клієнта.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України