Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Финансовое право, 22 декабря 2023, вопрос №99111

Микрокантора из 8 тыс тела кредита насчитала 22 тыс процентов

Добрый день , микрокакантора с тела кредита 8тыс насчитала 22 тыс процентов и 30 тыс подала в суд это нормально что проценты почти в три раза привыкают тело кредита ? Что делать. ?

Ответы юристов (3)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Тетяна!

    Все залежить від умов договіру, який Ви укладали з МФО.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Богун Сергій Павлович

    Для надання консультації необхідно аналізувати кредитний договір. Маєте право подати відзив на позовну заяву МФО.

    Гретченко Павло  Євгенович

    Коли ви підписували договір кредитування ви ознайомлювалися з умовами надання кридитних коштів ? По друге ви самі на свій розсуд взяли кредит попередньо не проконсультувалися з юристами та адвокатами! Скорше за все завчасно не платили проценти ! там фішка в тому що ви платите проценти з кредиту а тіло кредиту залишаеться на одній сумі! Вам краще звернутися до адвоката та оскаржувати позов в суді! Зверніть на увагу що треба дивитися щоб заплатили всю суму бо залишиться 10 гривень та за рік набежить сума з 000 нулями ! При погашенні кредиту обовязково отримайте довідку про погашення кридитного договору. Зверніться до компітентного адвоката!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України