Задайте вопрос юристу

836 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Военное право, 28 декабря 2023, вопрос №99422

Я маю право на отримання відстрочки по мобілізації де мені писати заяву

Я маю право на отримання відстрочки по мобілізації маю двох спільних дітей і одну дитину від попереднього шлюбу дружини офіційно в шлюбі батько дитини від попереднього шлюбу дружини загинув я є не прописаний по місцю проживання але проживаємо всі разом куди мені звернутися ТЦК за місцем проживання чи за місцем реєстрації

Ответы юристов (5)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Ігоре!

    Вам треба звернутись із заявою про відстрочку за місцем перебування на військовому обліку. Якщо Ви досі не стоїте на обліку - тов ТЦК за місце реєстрації.

    Для отримання відстрочки треба надати:

    свідоцтво про шлюб,

    3 свідоцтва про народження дітей,

    свідоцтво про смерть батька неорідної Вам дитини.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    • Ігор Клиент 3 месяца назад

      Рекомендованим листом чи особисто?

      • Айвазян Юрий Климентьевич

        Закон вимагає персональної явки до ТЦК при поданні заяви про відстрочку.

        Ви можете відправити її разом із підтверджувальними документами Укрпоштою замовним листом з описом вкладення, але наскільки це буде ефективно - велике питання.

    Богун Сергій Павлович

    Вам необхідно звернутися за місцем військового обліку.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    Ви маєте право на відстрочку від мобілізації, але Вам потрібно підготувати повний пакет документів для подачі до ТЦК. Зокрема раджу гарно оформити заяву про оформлення відстрочки від мобілізації, зробити нотаріальні копії документів.

    Успіхів. Всього доброго Вам. З повагою.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України