Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Військове право, 10 травня 2024, питання №108298

Перевірка медичного стану після визнання обмежено придатним по серцю

Доброго дня

Проходив влк літом 22 року визнали обмежено придатним по сердцю.

Мене відправлять на дообстеження після 18 травня чи загребуть одразу по старим обстеженням?

Раніше тцк мене відправляли до місцевого кардіолога, він давав направлення щоб я лягав у міську лікарню, потім з цими діагнозами йшов до тцк і вони знову направляли на підтвердження в кардіологічний диспансер. И так могло тягнутися місяць, а як зараз не знаю.

Якщо я піду до кардіологічного диспансера перед тцк мені там напишуть заключення, тцк прийме цей висновок якщо там буде діагноз який підпадає під списання?. Чи все рівно відправе на дообстеження щоб в їхньому папірці написали висновок?

Якщо відправлять на дообстеження, а відправлять тоді до місцевого лікаря це не буде дивно? Тому що в диспансер в моєму місті відправляють замість обласної лікарні.

Як краще зробити?

Дякую.

Відповіді юристів (1)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Владиславе!

    Якщо я піду до кардіологічного диспансера перед тцк мені там напишуть заключення, тцк прийме цей висновок якщо там буде діагноз який підпадає під списання?. Чи все рівно відправе на дообстеження щоб в їхньому папірці написали висновок?
    Якщо це висновок, наприклад, обласної кардіології, до якої ВЛК направляє на дообстеження, то тоді вже не повинні направляти на нього ще раз.Якщо відправлять на дообстеження, а відправлять тоді до місцевого лікаря це не буде дивно? Тому що в диспансер в моєму місті відправляють замість обласної лікарні.

    Після обласної лікарні не повинні направити до місцевого лікаря, бо, так, це виглядатиме дивно.

    З повагою, адвокат Айвазян.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України