Задайте питання юристу

865 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Сімейне право, 07 жовтня 2024, питання №120678

Шум з підвалу багатоповерхівки заважає комфорту моєї сім'ї.

Доброго дня.
Проживаю на першому поверсі у багатоквартирному будинку. Переїхали сюди чотири роки тому, ми перші жильці в цій квартирі. Коли переїхали, дізнались, що у підвальному приміщенні під квартирою збираються щодня люди. Тобто туди розносили тренажери, і облаштували спортзал( тобто просто на бетон усе покладали, ніякого спеціального облаштування, ремонту там не робили).
В додаток до цього, вони не є жителями цього будинку.

Щодня, без різниці чи вихідні чи будні дні, туди завжди хтось приходить.
В результаті, в квартирі я чую стук металу. Тобто залізо від тренажерів вони просто кидають на бетон підвалу, думаю зрозуміло, як це чути мені у квартирі.
В додачу, вони там собі включають гучно музику, її також чути у квартиру. Щоб ви могли зрозуміти, це не просто легкий шум, а я можу сказати що за виконавець, та яка пісня у них грає!
Відповідно, вони в підвалі починають один до одного кричати, щоб чути один одного, бо ж музика грає. Усі ці крики, і здебільшого з яких є нецензурна лексика я і моя дитина чуємо щодня.

Що з цим можу зробити, бо так продовжувати жити немає сили. А орендувати квартиру, маючи власну, це не вихід.

Відповіді юристів (2)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Віта!

    Рекомендую подати скаргу до виконачого органу місцевої Ради.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    • Віта Клієнт 8 днів тому

      Дякую за відповідь


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України