Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Нерухомість, 07 вересня 2021, питання №48402

Чи маю я сплачувати борг за той час коли ніхто не проживав

Нещодавно ми переоформили житлову площу. В квартирі ніхто не проживав протягом 10-15 років, і після переоформлення нам видали довідку про борги за комунальні послуги. І ось головне питання: чи маю Я право подати заяву до суду і не сплачувати борг за той час протягом якого там ніхто не проживав?

Відповіді юристів (1)

    Кайдашов Виталий Сергеевич
    Кайдашов Виталий Сергеевич 2 роки тому

    Адвокат, м. Харків, 15 років досвіду

    Новий власник майна не зобов'язаний повертати борги попереднього власника, якщо суд установить, що він не брав на себе обов'язків щодо їх сплати. Тому ви маєте право подати позов до суду. Якщо вам потрібна допомога в вашому питанні, звертайтесь!


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України