Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Трудове право, 10 травня 2022, питання №63973

Яку заяву на звільнення написати після декрету?

Доброго дня!
Після декрету дитину немає з ким лишити, садочки зараз не працюють. Щоб продовжити декрет просять довідку про те що дитина потребує догляду , а термін виходу на роботу вже настав.
Підкажіть яку написати заяву на звільнення , щоб потім не було проблем з влаштування на іншу роботу - за згодою сторін чи за власним бажанням?
Дуже дякую за відповідь!

Відповіді юристів (1)

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю!

    В принципі, проблем із майбутнім працевлаштуванням не буде ні якщо Ви звільнитесь за згодою сторін, ні за власним бажанням.

    Але ж все таки раджу звільнятись за згодою сторін. У такому випадку можна буде стати на облік у центр зайнятості.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України