Задайте питання юристу

835 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Цивільне право, 25 грудня 2022, питання №77488

Як правильно написати заяву в поліцію/кіберполіцію? Знаходжусь закордоном.

Оплатив через інтернет у повній сумі вартість послуг відомого психолога. У зазначений час тричі зателефонував йом для проведення консультації. Додзвонитись не вдалось, схоже, що винна цьому — проблеми з телеграмом. На четвертий раз трубку він збив і написав повідомлення, що скасовує консультацію, кошти не поверне. Сказав, що це у мене проблеми зі зв‘язком і це мої проблеми.

Послуга не надана, гроші не повернено.
Потрібна допомога з вірним написанням заяви.

Відповіді юристів (3)

    Корнійчук Євген Іванович

    Доброго дня, це цивільні відносини, тут немає сенсу писати заяву до поліції. Вам треба спочатку написати претензію з вимогою повернення коштів, якщо не допоможе треба звертатися до адвоката для подання позову до суду. У судовому порядку ви зможете повернути кошти на послуги адвоката, а також отримати моральну компенсацію.

    Якщо ваше питання вирішино ставте ✅ біля фото підтримайте лайком залиште відгук.

    Для детальної консультації натискайте кнопку звернутися.

    • Ярослав Клієнт рік тому

      напишіть мені у ватцап будь ласка

    Адвокат Евгений Александрович

    Здравствуйте!

    Вы имеете право подать заявление в киберполицию для проведения проверки и принятия мер реагирования:

    https://cyberpolice.gov.ua/contacts/

    ЗАЯВЛЕНИЕ ВЫ МОЖЕТЕ ПОДАТЬ В ПРОИЗВОЛЬНОЙ ФОРМЕ И ПО СУТИ В ЭЛЕКТРОННОМ ВИДЕ.

    Всего доброго!

    Удачи Вам!


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України