Задайте питання юристу

835 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Нерухомість, 12 червня 2023, питання №86693

Оренда комерційного приміщення

Є документи на приміщення (копії), є копії документів паспорта власниці, інд. код, але власниця майна мати орендодавця який сам закордоном.
Всіма справами займається посередник, який свої документи не показує. Власницю наживо не бачили.

Відповіді юристів (2)

    Винограденко Антон Анатолійович
    Винограденко Антон Анатолійович 11 місяців тому

    Юрист, м. Харків, 13 років досвіду

    Доброго дня! Не зрозуміло яке у вас питання. Але можу припустити, що питання в тому, чи може посередник укласти договір оренди. Якщо суть питання в цьому, то відповідь: так, може. Але основною умовою є наявність нотаріальної довіреності від власника(ці) майна з правом на розпорядженням таким майном, у т.ч. укладати договори оренди.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Інна!

    Ви можете підписати договір оренди на приміщення з будь ким, якщо в орендодавця буде нотаріальна довіренність від власника приміщення.

    Будуть нез'ясовані питання чи потреба продовжити розмову персонально, тисніть кнопку "звернутись" біля мого фото. Постараюсь Вам допомогти!


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України