Задайте питання юристу

835 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Сімейне право, 23 червня 2023, питання №87166

Чому нарахували аліменти по середньомісячній зарплаті?

Д.д. Чоловік працював пів року офіційно, отримував офіційно дохід, але дізналися що розмір аліментів нарахувався за середньої місячною зарплатою по регіону, як змінити суму боргу???

Відповіді юристів (4)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Юрію!

    Зверніться до державного виконавця.

    Виникнуть додаткові питання, натискайте кнопку "звернутись" біля мого фото. Постараюсь на них відповісти!

    Гіммельфарб Станіслав  Олегович

    Доброго дня.

    Необхідно отримати довідку про роботу та отриману заробітну плату, та з нею звернутися до виконавця. Виконавець проведе перерахунок аліментів та направить вимогу про стягнення аліментів за місцем роботи.

    Якщо Ви бажаєте отримання повної консультації та надання алгоритму всіх можливих дій в Вашій ситуації, Ви можете звернутися до мене персонально, натиснувши кнопку "Звернутись" вгорі.

    Богданов Микита
    Богданов Микита 10 місяців тому

    Юрист, м. Київ, 10 років досвіду

    Виконавець повинен був щомісячно подавати запити, щоб дізнатись офіційне місце роботи. Візьміть довідку про отримані доходи та зверніться до виконавця для перерахунку заборгованості.

    Корнійчук Євген Іванович

    Доброго дня, надати довідку з місця роботи, копію трудової та довідку про нарахування заробітної плати.

    Для детальної консультації натискайте кнопку звернутися.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України