Задайте питання юристу

835 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Військове право, 09 серпня 2023, питання №89773

заява на відсрочку через навчання

Чи потрібно після вступу в ВУЗ йти до ТЦК та повідомляти їх про це (писати заяву на відсрочку)?
І що буде якщо цього не зробити?

Відповіді юристів (4)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Юрію!

    Взагалі чіткого зразку для написання заяви на відстрочку не існує. Форма тазміст заяви залежать від особливостей пістави, за якою Ви маєте відстрочку. Заява може бути написана у вільній формі. Обов'язковим в ній є посилання на закон, який дає право на відстрочку від мобілізації.

    Можу підготувати для Вас таку заяву та порадити, які документи необхідно до неї додати..

    Виникнуть питання чи наміри отримати персональну консультакцію, натискайте кнопку "звернутись" під моєю відповіддю з фото. Постараюсь Вам допомогти!

    Гіммельфарб Станіслав Олегович

    Доброго дня.

    Відповідно до Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов'язаних та резервістів , від 30 грудня 2022 року, призовники, військовозобов'язані та резервісті зобов'язані особисто повідомити ТЦК СП за місцем обліку про зміну своїх облікових даних, у т.ч. про вступ до ВНЗ.

    У випадку не виконання цього обов'язку, до винної особи може бути застосована адміністративна відповідальність.

    Якщо Вам потрібна отримання детальної консультації або інша допомога з Вашого питання, Ви можете її отримати натиснувши кнопку "Звернутись" біля мого профілю

    Адвокат Евгений Александрович
    Адвокат Евгений Александрович 8 місяців тому

    Адвокат, м. Київ, 30 років досвіду

    Добрий день!

    ТАК ТРЕБА.

    У разі наявності запитань звертайтеся через кнопку "Звернутися".

    Всього доброго!

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю, Юрій!

    Так потрібно. Готовий надати Вам зразок заяви та повний супровід.

    Всього доброго. Для більш детальної консультації натискайте зелену кнопку Звернутися/Обратиться нижче фото! Буду радий допомогти.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України