Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Банковское право, 21 февраля 2024, вопрос №102541

Блокування рахунку А-Банк

Заблокували картку А-Банк після переводу із-за кордону, запросили документи на підтвердження походження коштів, документи були надані(договір про працю, та виписки з банку) далі з'явилась якась скарга, сказали що скарга актуальна вирішуйте питання з заявником. Дізналися що це одна з клієнток(займаємося купівлею товарів в Європі, та відправкою в Україну) відправили скріншоти переписки, що маємо діалог де є чек про відправку нам коштів, що товар будемо купувати, товар відправили, та скріншот що зароблені кошти відправляємо на допомогу армії. Ніяких документів що відправляли не маємо в наявності, так як працювали не офіційно, та не зберігали ніяких чеків(не задумуючись що може бути подібна ситуація).

Хотілось бі дізнатись що можна зробити в даній ситуації? Чи можливо повернути кошти?
Що для цього треба?

Ответы юристов (2)

    Богун Сергій Павлович

    Розірвіть договір з Банком. Залишок коштів на рахунку повинні перевести на вказаний Вами рахунок.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Іване!

    Банк, у разі відсутностіі доказів про джерело отримання Вами коштів, скорше завсе, розірве з Вами ділові стосунки. Кошти на рахунку Вам повинні повернути.

    З повагою, адвокат Айвазян.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України