Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Недвижимость, 05 марта 2024, вопрос №103235

Не оформлюють спадщину тому що арешт накладено на іншу людину, яка взагалі немає відношення

Вітаю! Моя мама вступає в право на спадщину. Пройшло 6 місяців з дати смерті бабусі. Вчора вона мала отримати свідоцтво, але їй повідомили, що в базі про арешти знаходить людину з таким самим ФІО як у бабусі, але в запорізькій області, а ми з Кропивницького. Бабуся ніколи не була в Запоріжжі і взагалі арешт накладено з 78 року, а квартиру отримали в 90х. Скажіть будь ласка, чи правомірні дії нотаріуса, що потрібно чекати відповідь на запит з запорізької області? В моєї бабусі є код і всі документи, чи можна перевірити, що арештів саме на цю людину не має?

Ответы юристов (3)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Анна!

    За таких умов нотаріус не мав би робити запит, але це його право. Можете оскаржити дії нотаріуса до теруправління юстиції.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    • Анна Клиент месяц назад

      Зрозуміла, якую Вам

      • Айвазян Юрий Климентьевич

        Прошу! Був радий допомогти.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України