Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Трудовое право, 16 апреля 2024, вопрос №105830

Как подать ведомости о дате рождения ответчика?

Здрастуйте!
Проходжу зараз процес розірвання трудових відносин через електронний суд.
Займаю посаду директора підприємства, але, фактично, вже два роки не виконую обов'язки у зв'язку із фактичним закриттям підприємства.
Ці два роки власниця (одна з трьох), годувала обіцянками провести збори та обрати нового директора.
Довелось вирішувати питання через суд. Від цієї ж власниці були отримані адреси інших власників для відправлення заяв та викликів до суду.
На засідання суду ніхто не з'явився. Суддя призупинила справу до з'ясування адреси власників через громади. А згодом прийшло повідомлення про неможливість знайти відповідачів та необхідність надати їх дати народження (ІПН були указані в заяві).
Дати народження є.
У якій формі подати ці дані в суд?
Дякую

Ответы юристов (1)

    Давидко Ігор Анатолійович

    Чому виникає таке питання ? Подавайте у тій формі, у якій починали позовне провадження. Ви ж юрист ? Ні ? Тоді зверніться до юриста, який буде представляти Ваші інтереси і зробить правильно. Ніколи не бачив в інтернеті питання, як правильно вирізати апендицит.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України