Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Исполнительное производство, 25 апреля 2024, вопрос №106760

Виконавче провадження заборгованість

Доброго дня, в дії з'явилось виконавче провадження про стягнення заборгованості в сумі 30 000 грн. Таких коштів в мене немає. Я одна з неповнолітньою дитиною (3роки). Майна, машини в мене теж немає. Підкажіть будь ласка, якщо в мене нічого свого немає, на що може бути покладено арешт. І ще питання, можливо виконавче провадження платити по частинам? В дії є кнопка оплати, можу я внести не одразу всю суму? Дякую. Гарного дня.

Ответы юристов (2)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Карина!

    Якщо в Вас нічого немає, то і ареш нема на що накладувати, крім банківських карток. Щодо сплати боргу частинами, це питання потрібно вирішувати з виконавцем, який відкрив провадження.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Давидко Ігор Анатолійович
    Давидко Ігор Анатолійович 9 дней назад

    Юрист, г. Сумы, 30 лет опыта

    Вітаю ! Раджу для початку з*ясувати за що борг, на підставі чого відкрито виконавче провадження, для чого звернутися до юриста чи адвоката, який це з*ясує.

    1. оскаржити судове рішення (судовий наказ) - можливо вдасться скасувати наказ або переглянути справу і зменшити суму заборгованості.

    2. якщо згодні із сумою стягнення - можливо платити по частинам, хоч по одній гривні за годину.

    3. якщо майна немає - виконавець може закрити провадження, але це не позбавляє стягувача (кожного разу від місяця до трьох років) подавати заяву про відкриття провадження, виконавець буде перевіряти Ваш майновий стан і якщо він не зміниться - кожного разу закривати провадження.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України