Задайте вопрос юристу

854 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Трудовое право, 19 июля 2024, вопрос №115924

718 наказ тату, як можн грамотно заперечити 718 наказу з приводу тату.

Доброго дня, я поліцейський та маю тату на обох руках. Керівництву Раніше було байдуже але після декількох моментів усе управління вирішили затягнути з 718 наказу та людям з тату кажуть або кітель, або чохли а зараз 38 в тіні :))
Підкажіть. Будь ласка як можно грамотно з юридичної сторони «сказати НІ» та не робити цього.

Ответы юристов (3)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Артуре!

    А де Ви бачили у 718-му заборону на татуювання?

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Давидко Ігор Анатолійович
    Давидко Ігор Анатолійович месяц назад

    Юрист, г. Сумы, 31 год опыта

    Вітаю! Звичайно, що татуювання само по собі, навіть на невидимих ділянках, не відповідає ні букві ні духу законодавства про поліцію, тут прямих заборон саме до татуювання не потрібно, є безліч прямих заборон, які безсумнівно складають і татуювання.

    Як таку особу взяли до поліції - пряме запитання до поліції, наразі є усі підстави для звільнення по нереабілітуючим обставинам.

    • Юрій
      Юрій месяц назад

      Юрист, г. Киев, 6 лет опыта

      підкажіть будь ласка, яка норма Конституції або закону України прямо забороняє поліцейському мати татуювання?


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України