Задайте вопрос юристу

866 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Банковское право, 25 июля 2024, вопрос №116421

Як вивести кошти якщо банк заблокував картку і годує завтраками?

Добрий день, банк БВР заблокував картку за поступ на неї 5800 гривень і сказав надати звідки надходження коштів. Кошти кинули батьки. Батько на пенсії, приїхав у банк мені сказали , що це не підходить , і сказали аби вивести кошти чекати 14 днів, чекаю другий місяць! Після звернення до банку, спілкувався з менеджером у телеграмі, мені кожен день казали , що кошти вивести можливо через тиждень. Останнній раз мені сказали , що виведуть кошти 24 і попросили реквізти аби кинути кошти з моєї заблокованної карти банку БВР на іншу, потім написали, що гроші будуть 25, а сьогодні 25 мені написали ось таке повідомлення :
"Надайте, будь ласка, згоду з заявою
Заява щодо закриття рахунку. Прошу ПАТ БАНК ВОСТОК (МФО 307123) закрити поточний рахунок № UA0000000000000000, що належить мені, іванов Іван Іванович , ІПН 000000000 залишок коштів відсутній". Тобто я підтвержую , що на моїій картці немає коштів, хоча в мене там 5800 гривень. Ось ще що вони мені написали :"Потрібно погодити заяву з нульовим залишком, для майбутнього добровільного закриття рахунку та після цього зможете вивести залишок коштів.". Що мені робити в даній ситуациі? Підтвердити та написати заяву що картці 0 залишок?


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України