Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Нерухомість, 12 березня 2020, питання №13327

Що означає ? Державний акт на землю старого зразка являється чинним і вважати його з формованим не залежно від присвоєння кадастрового номера. 2. Як що держустанова в архіві втратила технічну документацію до держ акта старого зразка то фіз особа повинна нести відповідальність за цей факт? Чи це регулюється законом по захисту прав ?

Проводиться повторна судова земельно технічна експертиза з ініціативи адвоката відповідача,який стверджує що держакт старого зразка до якого відновили тех умови не являються чинними. Експерт підтвердив факт накладки На земельну ділянку позивача відповідачем з силаючись на держ акт 2001 р. Та відновлені тех умови в 2018 р. А також при проведені експертизи було встановлено що позивачем утримується в належному стані огороджена зем ділянка а у відповідача відсутні всякі признаки огорожі . І в загалі не оринтується де його межені знаки які не погоджував з сосідами суміжних ділянок. Відсутні підписи сосідів в акті і не погоджено в сільраді.Тех документи виготовлялися до Свідоцтва на право власності в 2013 році. суд першої інстанції прийняв ухвалу для повторної експертизи не залежно від заперечень позивача мотивує тим що це всьгона всього затягування процесу . Ставиться питання - відновити та відобразити площу, межу та конфігурацію , з урахуванням державного акту , виданого 2001 році та документації зі складання держакту( яка відсутня) а є лише відновлена. - відновити та відобразити площу ..... так само де порушені умови складання тех документації . Як Ви в вважаєте чи несе позивач відповідальність за помилку держ установи по вині якої втрачені тех умови? Я як законо послушний громадянин користуюсь землею з 1995 року на якому росте багаторічний ухожений сад більше 24 років, який на 20 відсоток приватизував відповідач в не законний спосіб без відома всіх сосідів земельну ділянку частково ,землю загального користування . А про відсутність тех умов дізнався тільки в процесі судового процесу . Дякую за відповідь.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України