Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Захист прав споживачів, 23 березня 2020, питання №14269

karabas.com отказываются вернуть деньги за билеты

Здравствуйте.
В феврале были приобретены билеты на концерт на сайте karabas.com. Оплачен сам билет, сервисный сбор и "гарантия возврата". Концерт должен был состояться 25.03. Из-за карантина его перенесли на 13.04, а потом на 13.11.
Прошу вернуть деньги.
Получила отказ со ссылкой на их правила
8.3. Якщо при оформленні замовлення Покупець скористався послугою «Гарантія повернення вартості квитка» і додатково вніс оплату в розмірі 20 грн. за кожен квиток, Покупець може отримати 90% (дев'яносто відсотків) відшкодування вартості квитків при їх поверненні не пізніше ніж за 120 годин до початку заходу. Отримання відшкодування за невикористані квитки проводиться в Точці продажу в робочий час або шляхом перерахування на платіжну картку з якої була здійснена оплата таких квитків, з обов'язковим пред'явленням самого квитка та документа, що посвідчує особу (паспорта, військового квитка, студентського квитка, посвідчення водія, службового посвідчення), а також ІПН. Якщо в замовленні більше одного квитка - поверненню підлягають всі квитки такого замовлення. Повернення по гарантії не здійснюється на скасовані і перенесені заходи.

Подскажите пожалуйста на сколько правомерны их действия и какие мои действия по возврату денег.
Спасибо за помощь.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України