Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Недвижимость, 03 мая 2020, вопрос №18569

Варто ли погоджуватись на встановлення арендарем сігналізації на гараж власника?

Доброго дня! Вас турбує Генадій ,прошу надати пораду стосовно питання умов аренди нерухомості(гаража під авто).Мій арендар запропонував встановити за свій рахунок сігналізацію на арендуємий гараж без надання ключа для власника гаража.Підкажіть як ставитись до цієї пропозиції

Ответы юристов (2)

    Жупинский Николай Андреевич
    Жупинский Николай Андреевич 4 года назад

    Адвокат, г. Харьков, 25 лет опыта

    Вы можете сами обеспечить сохранность автомобиля арендатора? Вам решать, сдавать гараж в аренду с возможностью установки сигнализации или искать другого арендатора. Но в желании арендатора установить сигнализацию нет ничего не естественного. Ну и Вам без присутствия арендатора что делать в гараже, а для того, чтобы зайти в гараж с целью проверки целевого использования гаража в присутствии арендатора, ключ не нужен.

    Адвокат Евгений Александрович
    Адвокат Евгений Александрович 4 года назад

    Адвокат, г. Киев, 30 лет опыта

    Доброї ночі!

    По Вашому запитанню:

    "Доброго дня! Вас турбує Генадій ,прошу надати пораду стосовно питання умов аренди нерухомості(гаража під авто).Мій арендар запропонував встановити за свій рахунок сігналізацію на арендуємий гараж без надання ключа для власника гаража.Підкажіть як ставитись до цієї пропозиції"?

    - Від цих дій гараж у всякому випадку,залишається у Вашій власності. Перевірка гаража щодо умов оренди, буде проводитися у присутності орендаря, що не впливає на відсутність у Вас доступу до гаража. Не наполягайте, у разі будь -яких проблем зі зберіганням автомобіля чи іншого майна у гаражі, до Вас не буде в не може бути будь-яких додаткових запитань.

    Успіхів Вам!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України