Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Семейное право, 03 июля 2020, вопрос №23472

Розподіл майна після смерті чоловіка

Якщо помер чоловік, маєм разом набуте майно, яке раніше до одруження було поділене з попередньою його жінкою (на момент поділу було двоє дітей неповнолітніх які осталися з нею, сплачувалися еліменти встановлені судом) після поділу перша жінка продала свою частину, і переїхала жити в інший район, він одружився на мені, я мала дочку від першого чоловіка, ми прожили тридцять років разом, дітей спільних не маєм. Разом робили ремонт, реконструкцію, протягом життя, цієї половини будинку, що була виділена судом. Чоловік помер. Завіту не має, чи мають право на частку з цієї половини його дві дочки? Як ділиться майно???

Ответы юристов (2)

    Сергеев Артем
    Сергеев Артем 3 года назад

    Юрист, г. Харьков, 24 года опыта

    Общаться в чате

    "Якщо помер чоловік, маєм разом набуте майно, яке раніше до одруження було поділене з попередньою його жінкою (на момент поділу було двоє дітей неповнолітніх які осталися з нею, сплачувалися еліменти встановлені судом) після поділу перша жінка продала свою частину, і переїхала жити в інший район, він одружився на мені, я мала дочку від першого чоловіка, ми прожили тридцять років разом, дітей спільних не маєм. Разом робили ремонт, реконструкцію, протягом життя, цієї половини будинку, що була виділена судом. Чоловік помер. Завіту не має, чи мають право на частку з цієї половини його дві дочки? Як ділиться майно???"

    Мають. Порівну

    Костромина Виктория

    добрій день!

    Було двоє дітей неповнолітніх які осталися з нею Чоловік помер.Разом робили ремонт, реконструкцію, протягом життя, цієї половини будинку, що була виділена судом. Завіту не має, чи мають право на частку з цієї половини його дві дочки? Як ділиться майно???

    наследниками есть все его дети и Ві как жена


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України