Задайте вопрос юристу

828 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Военное право, 26 октября 2020, вопрос №31612

Відстрочка від армії згідно закону

Відповідно до частини 13 статті 17 Закону № 2232-XII відстрочка від призову на строкову військову службу для продовження професійної діяльності надається педагогічним працівникам, які здобули вищу освіту, основним місцем роботи яких є заклади загальної середньої освіти, за умови повного навантаження на займаній посаді

Згідно з цим законом, бакалавр вважається вищою освітою і дає право на відсрочку, якщо працюєш викладачем з повним навантаженням? Чи потрібна магістратура?

Ответы юристов (2)

    Владислав
    Общаться в чате Владислав 3 года назад

    Юрист, г. Одесса, 6 лет опыта

    Обратиться Бесплатная оценка вашей ситуации

    Доброго дня, Олексію!

    Повідомляю Вам наступне.

    Відповідно до вимог статті 17 Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу" Ви можете отримати відстрочку від призову.

    Для цього вам необхідно написати відповідну заяву до призовної комісії та надати документи, що підтверджують Ваше право на відстрочку.

    Магістратура для отримання відстрочки за такої умови не потрібна.

    Для детальної консультації звертайтесь особисто. На все добре!

    Адвокат Евгений Александрович
    Общаться в чате Адвокат Евгений Александрович 3 года назад

    Адвокат, г. Киев, 30 лет опыта

    Обратиться Бесплатная оценка вашей ситуации

    Здравствуйте!

    У Вас должна быть отсрочка от призыва на срочную воинскую службу, в связи с пребыванием на должности педагогического работника, полной нагрузкой на должности при работе в учебном заведении, с высшем образованием, при котором наличие бакалавра есть достаточным.

    Нужна полная консультация алгоритм действий обращайтесь индивидуально через Звернутися.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України