Задайте вопрос юристу

828 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Банковское право, 18 января 2021, вопрос №36494

Взяла кредит, банк ліквідували, сплатила в Фагор. Появилась інша компанія яка вимагає сплати кредиту.

Взяла кредит у банку Михайлівський. Через пару місяців банк ліквідували. Рік часу зі мною ніхто не зв'язувався щоб я сплатила борг. Потім позвонити з компанії Фагор. Як їм сплатила, про що маю довідку про закриття кредиту. Тепер появилась компанія DG finanse і вимагає сплати кредиту. Що тепер мені робити, платити знову чи ні?

Ответы юристов (1)

    Нарбут Тетяна  Миколаївна
    Общаться в чате Нарбут Тетяна Миколаївна 3 года назад

    Адвокат, г. Луцк, 20 лет опыта

    Обратиться Бесплатная оценка вашей ситуации

    Це поширене питання. Між Діджи фінанс та Фагором іде господарський суд по визнанню договору Фагор та Михайловського нечинним. Цей процес ще не є закінченим. Проте - ДФінанс - не має належних документів (тобто договорів первинних,договору факторингу, розрахунку заборгованості тощо), що і робить їх вимоги до Вас фактично не дійсними. В разі надсилання до них запиту з вимогою отримання документів, які підтверджують їх права, вони повного комплекту не дають, що робить їх вимоги нікчемними а то і протизаконними. Також - на Вашому боці - закінчення строку позовної давності по цьому кред договору та (думаю) наявність довідки про виконання Вами зобовязань по договору з Михайлівським перед Фагором. Детально та допомога - звертайтеся через цей сайт.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України