Задайте вопрос юристу

836 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Трудовое право, 30 января 2021, вопрос №37233

Чи можна відновити навчання і працювати

Добрий вечір, таке ось запитання, моя дівчина родом з Білорусії, там навчається на лікаря. Останній рік. Далі примусова практика 5 років або 20 000$. Чи можу я забрати її сюди і щоб вона тут могла довчитись і працювати? Що можна зробити в такій ситуації?

Ответы юристов (1)

    Тарасюк Віктор  Анатолійович
    Тарасюк Віктор Анатолійович 3 года назад

    Адвокат, г. Киев, 26 лет опыта

    Доброго дня! Якщо Ваща дівчина отримає диплом Білорусі, вона може працювати з ним в Україні. Якщо диплом не отриманий в міністерстві освіти України діє програма для студентів з Білорусі ( У 2020 році прийом іноземних громадян та осіб без громадянства здійснюється до закладів вищої освіти, які мають чинні ліцензії на провадження освітньої діяльності у сфері вищої освіти з можливістю підготовки іноземців за відповідними спеціальностями або мають акредитовані освітні програми. Громадяни Республіки Білорусь для в’їзду до України з метою навчання не потребують запрошення від закладу вищої освіти або візи).

    Яким чином діє ця програма в 2021 році, треба цим займатись. Звертайтесь особисто, контакти в профілі.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України