Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Банковское право, 12 марта 2021, вопрос №39418

Штраф в приват банке

Приват банк подал в суд за кредит,но повестки небыло,я погасила кредит,теперь меня достают чтобы я заплатила ещё и расходы которые пошли у них за суд,что делать?

Ответы юристов (3)

    Бойченко Людмила

    Доброго дня.

    Для вирішення Вашого питання та визначення подальших дій необхідно з'ясувати коли відбувся судовий розгляд справи та коли було погашено заборгованість. Додатково необхідно ознайомитись із судовим рішенням.

    Для допомоги можете звернутись через мій профіль на сайті.

    Бойченко Людмила

    Доброго дня.

    У разі, якщо до суду позов про стягнення заборгованості не подавали, то Приватбанк має сам повертати витрачені кошти на підготовку справи до суду. Можете не звертати уваги на такого роду вимоги. Ви мали б сплатити кошти витрачені за судовий розгля справи лише за судовим рішенням.

    Лісова Вікторія Юріївна

    Доброго вечора.

    Якщо немає рішення в якому вас суд зобов‘язує повернути Банку судовий збір, то й відсутній обов‘язок щодо його повернення) тому раджу вам взяти у банку довідку про відсутність заборгованості, а якщо не будуть давати, то можна такі дії розцінювати як вимагання, що регулюються кримінальним кодексом України.

    За детальною інформацією звертайтесь особисто. Гарного вечора.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України