Задайте вопрос юристу

827 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Финансовое право, 14 апреля 2021, вопрос №41124

Чи були дії суду правильними?

Прокурор Глухівського району Сумської обл. звернуся до Глухівського міського суду з позовом про стягнення з гр. Літкевича М.М. 1000 грн. на користь КСП “Дружба”. В судове засідання з’явилися представник КСП “Дружба” та відповідач. Прокурор на судове засідання не з’явився та про причини неявки не повідомив. Суд відклав слухання у справі та виніс ухвалу, якою визнав явку прокурора необхідною.
У зазначений час для участі у справі з’явився помічник прокурора, але суд відмовив йому в дозволі про прийняття участі у справі, посилаючись на те, що позов було подано прокурором, а тому саме він повинен був брати участь у справі.

Чи були дії суду правильними?


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України