Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Трудовое право, 06 июля 2021, вопрос №44538

Що робити якщо керівник не підписує заяву про звільнення

Доброго дня, я медична сестра, перехворіла ковідом, було відкрито справу розслідування, яка досі не закрита і гроші не виплачено, я хочу звільнитися за власним бажанням з даного місця роботи, але мені не підписують заяву, говорять що я не можу звільнитися поки справу не буде закрито . Чи можу я все ж звільнитися?

Ответы юристов (1)

    Винограденко Антон Анатолійович
    Винограденко Антон Анатолійович 2 года назад

    Юрист, г. Харьков, 13 лет опыта

    Доброго дня, я медична сестра, перехворіла ковідом, було відкрито справу розслідування, яка досі не закрита і гроші не виплачено, я хочу звільнитися за власним бажанням з даного місця роботи, але мені не підписують заяву, говорять що я не можу звільнитися поки справу не буде закрито . Чи можу я все ж звільнитися? - можете. відправляйте заяву про звільнення за власним бажанням на юридичну адресу (офіційне місцезнаходження) вашої організації в листі з описом вкладання та повідомленням про вручення.

    Після отримання цього листа вам повернеться повідомлення про вручення цього листа з датою вручення. Від цієї дати відраховуйте 14 днів відпрацювання. Після спливу 2-х тижнів ви будете вважатися звільненою. Але якщо після спливу 2-х тижднів з вами не провели розрахунки та не видали труджову книжку - вам потрібно буде звертатисяся до суду.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України