Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Банковское право, 24 июля 2021, вопрос №45705

Погрожують позбавленням батьківських прав через кредит чоловіка

Доброго дня, почав телефонувати ОПТ банк через кредит чоловіка. З ним я не живу та контакту не маю. В телефонній розмові працівники банку кажуть що я буду віддавати його кредит та що вони позбавлять батьківських прав звернувшись до спеціальної установи.
Чи можливо таке? Та що робити в такому випадку?

Ответы юристов (1)

    Пользователь не активен
    Пользователь не активен 2 года назад

    Адвокат, 5 лет опыта

    Общаться в чате

    добрий день ! Працівники банку чи скоріше за все колектори не можуть ініціювати питання щодо позбавлення батьківських прав через заборгованість вашого колишнього чоловіка .

    Дані слова були сказані для психологічного тиску на вас , з метою залякування вас та прискорення сплати заборгованих коштів однак в Україні не має практики позбавлення батьківських прав за завершенням колекторів .

    Перейдіть за посиланням - ( є певний алгоритм дій )

    https://pravo.ua/dzvonjat-kolektori-zrazok-zajavi-pro-zlochin-do-kiberpolicii/


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України