Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Банковское право, 15 сентября 2021, вопрос №48907

Які можуть бути наслідки якщо не віддати онлайн кридити

Просрочка по онлайн кредитам… великі відсотки як уникнути цих відсотків і що буде якщо не сплатити їх?

Ответы юристов (2)

    Юсько Іван Михайлович

    Доброго дня!

    Наслідки залежать від розмірів заборгованості по кредитах, від дій компаній в яких вони оформлені та від наявності у Вас майна та офіційної роботи. Але однозначно такі компанії борги не пробачають. Тут треба або платити, або скасовувати договори тощо. Щодо відсотків, то можна писати заяви на реструктуризацію боргу, скарги до Національного банку України, так є шанси списання.

    Ситуація небезвихідна, все можна вирішити.

    Для більш детальної консультації - звертайтесь через мій особистий профіль.

    Босак Назар Орестович

    Доброго вечора. Якщо Ви не будете виплачувати борги та відсотки, то МФО може подати в суд. Вони можуть виграти суд та виконавча служба може примусово стягнути з Вас борги, відсотки та витрати позивача на судове провадження.

    Можете звертатись до мене для надання різноманітних правничих послуг з цього та інших питань. Я можу, зокрема, надати детальну правову консультацію, написати тексти юридичних документів тощо.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України