Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Нерухомість, 16 вересня 2021, питання №48987

Укладання договору купівля-продаж

Що робити, якщо уклали договір про купівлю квартири від забудовника, та вже проплатили відповідну суму, але вияснилось, що договір під таким номером вже був укладений, договір замінили та зробили під іншим номером, проте, оплата здійснилась під старим номером договору?

Відповіді юристів (2)

    Босак Назар Орестович
    Босак Назар Орестович 2 роки тому

    Юрист, м. Львів, 8 років досвіду

    Доброго вечора. Ви можете спробувати досудове врегулювання спору, звернувшись до забудовника. Якщо це не дасть Вам бажаного результату, то можете звернутись до суду з позовом.

    Ви можете звертатись до мене з цим питанням для надання різних додаткових юридичних послуг. Я здобув великий досвді правової роботи з таких питань.

    Юсько Іван Михайлович
    Юсько Іван Михайлович 2 роки тому

    Юрист, м. Рівне, 7 років досвіду

    Доброго дня, пані Дарія!

    Раджу Вам прийти до представників забудовника і укласти додаткову угоду до договору (або скласти акт) про те, що Сторони підтверджують та погоджують, що Оплата проведена такого то числа в такому то розмірі з призначенням платежу... зараховується, як оплата вартості квартири.. за договором #...

    Якщо забудовник не піде на це варто писати претензії, скарги тощо. Якщо не допомагає - звернення до суду.

    У разі потреби додаткових консультацій чи оформлення документів - звертайтесь через мій особистий профіль.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України