Задайте вопрос юристу

829 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Банковское право, 20 сентября 2021, вопрос №49196

Хочу взяти кредит,незнаю що робити

Хочу взяти кредит в ідеяфінанс.Дуже підозріло,бо просять перерахувати певний відсоток.Його нібито просто відмінусують.Що це за фірма така,бо відгуків дуже мало?

Ответы юристов (1)

    Ангеліна
    Ангеліна 2 года назад

    Юрист, г. Киев, 4 года опыта

    Общаться в чате

    Добрий день! В Реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань відсутня будь-яка інформація про юридичну особу ІдеяФінанс чи IdeaFinance. Отже, офіційно така організація не зареєстрована.

    Пам'ятайте, що при отриманні кредиту кошти Вам надає банк. В свою чергу, Ви не повинні перераховувати жодні кошти банку.

    В жодному разі не беріть кредит в цієї установи та не передавайте їй свої паспорті дані. Очевидно, що це звичайні шахраї.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України