Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Трудовое право, 01 декабря 2021, вопрос №52453

Звільнення з роботи при відстороненні через відсутність щеплення

Доброго вечора!
Прошу відповісти, чи зобов'язані мене звільнити за власним бажанням з роботи, якщо я подам заяву про звільнення У ТОЙ ЖЕ ДЕНЬ, НЕ ЧЕКАЮЧИ 2 тижнів з дня написання заяви, якщо наразі я відсторонена від роботи без збереження заробітної плати у зв'язку із відсутністю щеплення від COVID-19?

Ответы юристов (3)

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Доброго дня!

    А чому мова йде про звільнення за власним бажанням?

    Якщо Ви відсторонені, і не бажаєте вакцинуватись, то чому не домовитись із роботодавцем про звільнення за угодою сторін? Для Вас це буде значно краще!

    Успіхів!

    хххххххххххх

    • Юлиана Клиент 2 года назад

      Тому що роботу я ще не знайшла. А можливо звільнитись за згодою сторін за 1 день? На підставі якої статті?

      • Кирда Вячеслав Володимирович

        звичайно можливо! Але таке питання ви попередньо маєте узгодити з керівником.

        Пишете заяву про звільнення за угодою сторін, відповідно до пункту 1 статті 36 КЗпП України, з конкретної дати, і Вас звільняють.

        Звертайтесь, якщо є запитання!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України