Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Финансовое право, 02 ноября 2022, вопрос №75252 150₴

Сервіс не хоче віддавати виграш

Доброго дня виграв в онлаїн сервісі паріматч 2 мільйони дали зняти 100000 залишок списали через невідомі причини як вони пояснили це збій хочу повернути честно зароблений виграш

Шукаю адвоката якій візьметься за цю справу під %

Ответы юристов (6)

    Айвазян Юрий Климентьевич
    Айвазян Юрий Климентьевич год назад

    Адвокат, г. Николаев, 32 года опыта

    Общаться в чате

    Доброго дня, Романе!

    Хоча не зовсім ясно про які саме обставини йдеться, наперед і дуже узагальнено можу сказати, що це питання доволі складне у вирішенні. Проте я може за це взятися, якщо попередньо вислухаю Вашу ситуацію!

    Для того треба натиснути кнопку "звернутись" біля мого фото. Спробую Вам допомогти!

    Корнійчук Євген Іванович

    Доброго дня, для детальной консультації натискайте кнопку звернутися.

    Гончаренко Константин
    33.3%

    Доброго дня.

    Такі виграші можна вважати доходом, отриманим з джерел за межами України. Такий дохід оподатковується податком на доходи фізичних осіб 18% та військовим збором 1.5%. У цьому випадку потрібно подати декларацію про доходи до 31 травня року, наступного за звітним, та до 1 серпня року, наступного за звітним, сплатити податок.

    Важливим є те, що інформація про обіг і обсяг коштів на рахунках є банківською таємницею та згідно чинного законодавства може бути отримана податковою виключно за рішенням суду.

    Фінансовому моніторингу власне банком, за загальним правилом, підлягають суми більше 400 000 гривень. Також у банків можуть бути власні критерії блокування ризикованих оперцій. Якщо суми невеликі, то банк навряд чи зацікавиться операціями по Вашому рахунку, адже банк не є податковим агентом і не платить за Вас податки. Граничний термін сплати податку закінчується лише наступного року після отримання доходу.

    Адвоката можна залучити тут: 0800 213 103, для вивчення справи та напрацювання позиції.

    З повагою,

    Костянтин Гончаренко

    Савченко Олександр
    33.3%
    Савченко Олександр год назад

    Юрист, г. Чернигов, 9 лет опыта

    Общаться в чате

    Доброго дня, Роман!

    Перш ніж розпочинати судовий процес із компанією слід зібрати докази фізичного звернення за виграшем та роз'ясненням способу верифікації. Відповідно до інформації на сайті компанії в деяких випадках адміністрація може запросити документи для проведення процедури верифікації в будь-який час, незалежно від того, проходив клієнт первинну верифікацію рахунку чи ні. Перелік додаткових документів включає (але не вичерпується): фото з паспортом у руках, права водія, свідоцтво про народження, закордонний паспорт, рахунки за комунальні послуги, банківська виписка за рахунком/карткою тощо. При необхідності ці документи слід надсилати на пошту support@parimatch.com.

    Терміни верифікації ігрового рахунку встановлюються окремо для кожного ігрового рахунку. Докладніше про те, які документи може вимагати адміністрація, можна дізнатися у службі підтримки компанії.

    Оскільки ці вимоги дуже розмиті, слід звернутися письмово на офіційну адресу компанії ТОВ "Париматч": 02140, м. Київ, проспект М. Бажана, д. 14А, оф. 26. У зверненні необхідно вказати свої дані, номер реєстрації у системі та запросити конкретний перелік документів для верифікації, а також попросити вказати чіткі терміни проведення верифікації у Вашому випадку.

    Надіслати цю заяву Укрпоштою, цінним листом з описом вкладення. Відповідь доведеться чекати 30 днів, саме такий термін встановлено Зконом України "Про звернення громадян".

    У разі, якщо компанія не надасть відповіді або відповіді бути розмитою (неконкретною) слід звернутися до Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей (01601, м. Київ, вул. Бориса Грінченка, 3) зі скаргою на проведення перевірки факту порушення ТОВ "Париматч" законодавства, що регулює організацію та проведення азартних ігор. До заяви додати копію звернення до ТОВ "Париматч" з доказами відправлення та копію їх відповіді (у разі отримання такої), скрині спілкування з компанією на офіційному сайті.

    Чекати на відповідь також доведеться 30 днів.

    У разі, якщо Комісія виявить порушення, буде вжито заходів впливу на компанію, що призведе до виплати Вам виграшу. Якщо ж Комісія не знайде порушень, слід звертатися до суду.

    Якщо буде потрібна моя допомога, звертайтеся через кнопку зеленого кольору "Звернутися".

    При зверненні вказуйте свою е-пошту, по якій з Вами можна зв'язатися.

    ВСЬОГО НАЙКРАЩОГО!

    Тарасюк Віктор  Анатолійович

    Доброго дня, Романе! Маю достатньо досвіду вирішення наведеної Вами проблеми. Готовий допомогти.

    Відповім на звернення через контакти в профілі, телефон або кнопку "Звернутися".

    Адвокат Евгений Александрович
    33.3%

    Здравствуйте, Роман!

    Вы имеете право подать заявление в киберполицию для проведения проверки и принятия мер реагирования:

    https://cyberpolice.gov.ua/contacts/

    Нужна полная консультация алгоритм действий обращайтесь индивидуально через Звернутися.

    Всего доброго!

    Удачи Вам!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України