Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Фінансове право, 02 грудня 2022, питання №76508

Оплата за обучение в колледже

Здравствуйте,помогите разобраться.Мой сын учиться в колледже в Харькове на контракте.С начала войны мы находились в г.Изюме,город был в оккупации,связи нет, интернета тоже.Директор требует оплатить обучение,но мой сын по факту не учился, её это не волнует,говорит кто хотел учиться тот выехал в другой город.,это ваши проблемы.Хотим расторгнуть контракт,сказала сначало оплатите долги, затем подпишем договор.Посоветуйте как нам быть?

Відповіді юристів (2)

    Айвазян Юрий Климентьевич
    Айвазян Юрий Климентьевич рік тому

    Адвокат, м. Миколаїв, 32 роки досвіду

    Спілкуватися у чаті

    Доброго дня, Ольга!

    Поведінка цього директора мало відповідає його посаді, і це ще м'яко кажучи!

    Раджу Вам вимагати від нього письмову відмову на Вашу заяву про розірвання контракту та оскаржувати її до Міністерства освіти і науки України. Думаю, що там його швидко поставлять на місце.

    Виникнуть питання, тисніть кнопку "звернутись" біля мого фото. Якщо ж консультація була достатньою, активуйте сіру галочку на знак подяки.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    Я радив би Вам подати скаргу на такого директора до Міністерства освіти і науки України. Але для повної консультації потрібно аналізувати контракт.

    У випадках необхідності детальної консультації, тисніть зелену кнопку Звернутися/Обратиться нижче фото! Буду радий допомогти.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України