Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Уголовное право и процесс, 05 декабря 2022, вопрос №76632

Какой есть шанс выиграть суд

10 березня 2020 року людину посадили в СІЗО за статтею 187 ук 3ч. Людина не скоювала злочин , є багато доказів цього , але досі людину не випускають із СІЗО і не виправдовують. Наступні суди 14 грудня і 27 грудня мають бути дебати . Спираючись на те, що майже 3 роки йдуть суди і нічого не вирішується , який є шанс виграти справу ? Чи його взагалі немає?

Ответы юристов (5)

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    Нереально щось сказати по суті справи без аналізу її матеріалів. Кримінальний процес - дуже складний, а тому робити якісь передбачення неможливо.

    Корнійчук Євген Іванович

    Доброго дня, треба детальний аналіз справи. Ми можемо це обговорити в особистій розмові. Натискайте кнопку звернутися.

    Айвазян Юрий Климентьевич
    Айвазян Юрий Климентьевич год назад

    Адвокат, г. Николаев, 32 года опыта

    Общаться в чате

    Доброго дня, Надія!

    Як можна щось спрогнозувати, не бачачи самої справи? Це просто нереально!

    Натискайте кнопку "звернутись" біля мого фото. Постараюсь допомогти!

    Гіммельфарб Станіслав  Олегович

    Доброго дня.

    Неможливо щось сказати не знаючи суті справи та не вивчивши всіх доказів по справі.

    Якщо Ви бажаєте отримання повної консультації та надання алгоритму всіх можливих дій в Вашій ситуації, Ви можете звернутися до мене персонально, натиснувши кнопку "Звернутись" вгорі.

    Босак Назар Орестович
    Босак Назар Орестович год назад

    Юрист, г. Львов, 8 лет опыта

    Доброго вечора. Є реальні шанси бути оправданим судом, оскільки особа насправді не скоювала злочину та є ряд доказів на користь невинності підсудного. Щоправда, оскільки підсудний довгий час не може добитись виправдання судом та до нього застосований запобіжний захід тримання під вартою, в той час як запобіжним заходом значною мірою завідує і суд, шанси бути виправдним в суді є досить невеликими.

    За частиною третьою статті 187 Кримінального кодексу України, розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище, - карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. Це-суворі санкції.

    Ви можете звертатись до мене для надання різноманітних додаткових правових послуг з цього чи інших запитань. Я можу надати Вам детальну юридичну консультацію з цілим рядом різних правничих послуг, написати тексти юридичних документів чи надати інші правові послуги.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України