Задайте вопрос юристу

829 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Банковское право, 11 февраля 2023, вопрос №80500

Переказ грошей через сторонніх осіб.

Доброго дня. Мого сина, студента 1 курсу студент 3 курсу попросив про послугу: дати номер карти, прийдуть гроші, тоді їх переслати на інший номер карти. Син, зі своєї доброти і наївності так і зробив. Прийшло 15 тис. грн. Він їх відправив на іншу карту. Через деякий час дзвонили мені з банку, я писала пояснення про свою дитину, надавала документи. Банк порадив звернутись до поліції. Я хотіла вияснити, що це за махінації, зв'язалася з цим бізнесменом. А тут таке - нічого не знаю, докажіть, нічого не докажете. Я продавав криптовалюту. А в банку сказали - ланцюжок цей розплутають. Як мені бути далі? Хлопець дуже впевнений у своїх діях, мабуть такі оборудки не вперше проводить. Що робити?

Ответы юристов (2)

    Айвазян Юрий Климентьевич
    Айвазян Юрий Климентьевич год назад

    Адвокат, г. Николаев, 32 года опыта

    Общаться в чате

    Доброго дня, Наталля!

    Це очевидне шахрайство, в якому Вашого сина використали. Раджу звернутись до поліції. В таких оборутках часто беруть участь працівники банку.

    У разі виникнення уточнюючих питань, зверніться до мене персонально, натиснувши кнопку "звернутись" біля мого фото.

    Якщо ж консультація задовільнила Вас, активуйте сіру галочку та залиште відгук на знак подяки.

    Корнійчук Євген Іванович

    Доброго дня, що вам сказав банк? що трапилося?

    Для детальної консультації натискайте кнопку звернутися.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України