Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Финансовое право, 03 мая 2023, вопрос №84810 1150₴

Чи має даний файл юридичну силу

Чи дана росписка має юридичну силу якщо її не буде виконано і чи є можу подати до суду з не виконнання

Ответы юристов (5)

    Кирда Вячеслав Володимирович
    100%

    Вітаю, Максиме!

    Ви знаєте, дуже схоже на звичайнісінький "розвод". Не може бути у юридичної особи такого довгого коду ЄДРПОУ, він складається з 8 цифр, а не 12. Плюс якщо від Вас спочатку хочуть отримати кошти, а потім Вам їх порадувати, це шахрайство.

    Тому однозначно не раджу йти на такі умови. Якщо заплатите кошти, 99 % Вам ніхто нічого не поверне і потрібно буде звертатись до поліції із заявою про вчинення щодо Вас шахрайства.

    Всього доброго! Для більш детальної консультації натискайте зелену кнопку Звернутися/Обратиться нижче фото! Буду радий допомогти.

    Дерій Владислав Олегович

    Доброго дня, Максиме!

    Це шахрайська схема. Ніякої юридичної сили даний документ немає.

    При виникненні додаткових питань натискайте "Звернутися". Всього доброго!

    Крикун Сергій  Павлович

    По-перше, розписка не є договором, як в ній зазначено - розписка є одностороннім правочином. По-друге, розписка видається про отримання грошей, майна, а не про передачу. По-третє, розсписка послається про передачу грошей третьою особою, яка не є стороною цієї "угоди". По-четверте, розписка не містить відомостей про представика FavBet - ні спочатку розписки, ні біля підпису розписки. По-п'яте, невідомо для чого проставлена печатка адвоката. По-шосте, для отримання від третьої оособи грошу, вимагається сплата грошей. Як я вважаю, має місце відвертий розвод на гроші.

    Савченко Олександр

    Доброго вечора, Максиме!

    Даний папірець не є розпискою. Юридичної особи з таким кодом взагалі не існує. (https://usr.minjust.gov.ua/content/free-search). Тим паче для отримання грошових коштів, я так розумію виграшу, Ви взагалі не повинні нічого сплачувати. FAVBET — це легальне казино та букмекер, а отже згідно норм ПК України виступає податковим агентом та утримує податки з виграшів гравців. Отже, з кожного виграшу гравця компанія зобов’язана утримати та перерахувати до Державного бюджету 19.5%: 18% податку на доходи фізичних осіб (ПДФО) та 1.5% військового збору. Це зменшує суму виграшу, однак позбавляє клієнтів проблем з податковою.

    Тому не ведіться на такі пропозиції, це звичайне шахрайство.

    Успіхів!

    • Максим Клиент 11 месяцев назад

      Можна з вами якось звязатися по телефону


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України