Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Недвижимость, 23 июня 2023, вопрос №87196

Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки

Яка зараз ситуація з податком на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки? Населений пункт знаходиться в переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих Російською Федерацією і знаходився там постійно від початку війни. Не можемо знайти порозуміння з податковою. чи потрібно сплачувати цей податок в даних умовах, чи нараховується пеня за несплату? ніби повинні були звільнити від сплати території бойових дій.

Ответы юристов (2)

    Степанов Михайло Леонідович

    ВІтаю, не можу зрозуміти в чому ваше питання.

    Для співпраці натискайте кнопку звернутися.

    Максим Клиент 10 месяцев назад

    чи потрібно сплачувати цей податок в даних умовах, чи нараховується пеня за несплату? ніби повинні були звільнити від сплати території бойових дій.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України