Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Нерухомість, 25 липня 2023, питання №88893

Квартира під виплату

Доброго дня, я взяла квартиру під виплату на 18 місяців, маю договір, в договорі вказано суму еквівалентно долару, також вказано перераховується сума або її частка у разі підвищення долара на день платежу. Я не доплатила 4 місяці, бо почалась війна, будинок також вчасно не добудований, повинен був бути готовий на початку 2022 року, але і досі не готовий, будується по малу. Зараз мені дали інший договір, на зовсім іншу суму з яким я повністю не згодна і змушують підписати. Як мені діяти далі? Що робити? Яку кому заяву писати? Я не хочу підписувати інші договора, які не відповідають попередньому договору, але потрібно змінити суму, еквівалентну теперішньому курсу та поновити строки здачі будинку та строки виплати. Дуже дякую.

Відповіді юристів (4)

    Корнійчук Євген Іванович

    Доброго дня, для обгрунтованої відповіді Треба ознайомитися з вашим договором.

    Для обміну контактів та детальної консультації натискайте кнопку звернутися.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю, Олено!

    Треба аналізувати Ваші договори. Наперед так складно щось сказати.

    Всього доброго. Для більш детальної консультації натискайте зелену кнопку Звернутися/Обратиться нижче фото! Буду радий допомогти.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Олена!

    Для предметної відповіді треба бачити старий та новий договори.

    У разі виникнення уточнюючих питань, зверніться до мене персонально, натиснувши кнопку "звернутись" біля мого фото.

    Дерій Владислав Олегович

    Доброго дня!

    В попередньому договорі повенен бути вказаний механізм врегулювання спорів та конфліктів, які можуть виникнути між сторонами, наприклад, через суд, медіацію або арбітраж.

    Якщо у Вас виникла необхідність у правовій допомозі - натискайте "Звернутися"!


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України