Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Нерухомість, 15 серпня 2023, питання №90110

Есть ли риск в оформлении?

Подскажите пожалуйста. Если я прописана в квартире в которой не жила никогда,но есть в приватизации,могу я на себя оформить автомобиль? Не будет проблем? Арестов и тд ?

Відповіді юристів (2)

    Гіммельфарб Станіслав  Олегович

    Доброго дня.

    Незалежно від того, що Ви не прописані в квартирі, Ви є співвласником, так як приймали участь в приватизації.

    Напряму право власності на квартиру та право власності на авто жодним чином не пов'язане і тому жодних наслідків для права на автомобіль право власності не несе.

    Є гіпотетична можливість стягнення з Вас вартості утримання квартири (квартплати) але, при наявності осіб які в цій квартирі зареєстровані та мешкають, вона досить не велика.

    Якщо Ви бажаєте отримання повної консультації та надання алгоритму всіх можливих дій в Вашій ситуації, Ви можете звернутися до мене персонально, натиснувши кнопку "Звернутись" вгорі.

    Анастасия Клієнт 9 місяців тому

    Спасибо вам большое за ответ!

    Долги там уже много лет собираются,ни разу еще не было списания средств с карт . Но все равно возник страх о аресте другого имущества из-за этой квартиры.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України