Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Банковское право, 01 сентября 2023, вопрос №91400

Зняття з універсальної картки шахраями кредитних коштів

Чи можливо подати в суд клопотання для того, щоб ПриватБанк не нараховував відсотки на кредитні кошти, зняті шахраями на період розслідування кримінальної справи?

Ответы юристов (2)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Євгене!

    Зверніться до виконавця. Якщло є рішення суду, яке не було оскаржено, то клопотання подавати немає куди.

    Виникне потреба у отриманні додаткових роз'яснень, з радістю готовий їх надати!

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Турчин Ярослав Александрович

    Вітаю Вас, якщо банк не звертався до суду та не виставляв на Вашу адресу перед цим заключну виписку-вимогу про остаточну суму боргу та його повернення - то можете цього не робити. Без рішення суду банк нічого не може зробити. У разі звернення банку до суду, Ви маєте право заявити клопотання про зупинення провадження у справі до розслідування кримінальної справи щодо фактів шахрайства відносно спірних коштів, які банк вважає Вашим боргом (на підставі п. 6 ч. 1 ст. 251 ЦПК України).


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України