Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Финансовое право, 11 сентября 2023, вопрос №92303

Хочу звернутися до вас для юридичної консультації та можливого подальшого представництва в моєму спорі з фінансовою компанією NovaPay.

Доброго дня,

Хочу звернутися до вас для юридичної консультації та можливого подальшого представництва в моєму спорі з фінансовою компанією NovaPay.

Суть проблеми:

Моє підприємство (ФОП) заблокували у системі NovaPay через якісь "неприйнятно високі ризики" (статті 15 Закону України щодо відмови продовження співпраці) "ненадання необхідних документів або відомостей". Вони також відмовили мені у можливості отримувати грошові перекази через довіреність від інших осіб чи компаній. Однак, вони не надали конкретних документів або юридичних підстав для цих дій, і поки що їхні відповіді були досить шаблонними та неадекватними.

В рамках даної ситуації я маю декілька конкретних питань та звернень до них, зокрема щодо можливості співпраці з ними як фізична особа та юридичні підстави їхніх дій відносно відмови у наданні послуг по переказу коштів через довіреність. Це особливо важливо в світлі статті 15 Закону України "Про запобігання та протидію легалізації (відмивання) доходів, отриманих злочинним шляхом, або фінансування тероризму", яка, на мій погляд, не передбачає таких обмежень.

Що я хочу вирішити:

Отримати консультацію щодо законності дій компанії та можливі шляхи вирішення цього питання.
Розглянути можливість подачі скарги або позову до відповідних органів з метою відновлення співпраці.
Підготувати та направити відповідні юридичні запити або документи до NovaPay для врегулювання цього питання.
Заздалегідь дякую за вашу допомогу та сподіваюсь на продуктивну співпрацю.

З повагою,

Ответы юристов (1)

    Богун Сергій Павлович

    Раніше працював банківській сфері. Можу підготувати консультацію з цього питання. Звертайтесь.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України